“Heb jij kennis over efficiënte processen in overvloed, maar mis je de technische skills om software te ontwikkelen?”

Devtig werkt graag samen met consultants. We vinden het gaaf om samen met professionals een applicatie neer te zetten die werk! We geloven dat samenwerken altijd zorgt voor een beter eindproduct.

Maak een afspraak

Aanpak

Wij geloven dat goede voorbereiding onmisbaar is bij de bouw van software op maat. In het gehele traject staat samenwerking centraal. We betrekken jou bij de ontwikkeling van de software zodat je straks zelf ook alle ins en outs van de nieuwe softwaretool kent.

Over Devtig

Het verhaal van Devtig start met de samenwerking tussen drie mannen; Jeroen, Jorin en Mathieu. Alle drie hebben ze een grote
liefde voor de digitale wereld. Devtig staat naast het bedrijf van Jeroen en Jorin, StandOut. Een digitaal bureau dat zich vooral richt op de bouw van websites en het uitvoeren van online marketing voor klanten.

Steeds vaker merkten Jeroen, Jorin en Mathieu dat er vragen kwamen naar grotere softwareoplossingen. Deze opdrachten
wilden de mannen graag aannemen, want technische kennis is er genoeg, maar binnen StandOut moet de focus liggen op websites
en marketing. Zo werd Devtig geboren. Een bedrijf dat zich puur richt op het bouwen van maatwerk applicaties.

Devtig is een modern en jong bedrijf en wij geloven dat de beste software ontstaat als je de klant meeneemt in het proces. Dit doen we zonder overdreven technisch geneuzel.

Betrouwbaarheid en betrokkenheid zit in het DNA van het bedrijf
en daardoor leveren we kwaliteitswerk. Niet dat we hierover gaan
opscheppen. Wij laten gewoon de code spreken. Want wat is er
mooier dan de perfecte oplossing voor een moeilijk vraagstuk?