Zonder plan geen succes

We starten onze samenwerking met een vrijblijvend gesprek. Hierin leren we elkaar kennen zodat we jullie problemen en doelen beter begrijpen. Samen verkennen we globaal de mogelijkheden en kijken we naar de haalbaarheid. Als hieruit blijkt dat we jou verder kunnen helpen duiken we verder de diepte in.

In één of meerdere sessies gaan we samen en plan maken voor de applicatie. Dit doen we onder andere aan de hand van de volgende vragen:

  • Hoe zit jouw bedrijf en markt in elkaar?
  • Wat is je probleem? Welk bedrijfsproces heeft software op maat nodig?
  • Wie is de eindgebruiker van de software op maat?
  • Wanneer is het probleem opgelost?
  • Wat moet de software op maat voor je doen?

Een design voor de
eindgebruiker

Als we samen eenmaal helder hebben wat we willen bereiken beginnen we met het design van de applicatie.

Tijdens dit proces hebben we altijd de daadwerkelijke gebruiker in gedachten. Wie gaat de software uiteindelijk gebruiken? Wat heeft hij of zij eraan? Wat kunnen we doen om het nog gemakkelijker te maken?

In het team van Devtig werken professionele designers die direct in contact staan met de developers. Hierdoor sluit design en bouw perfect op elkaar aan. De lijntjes zijn kort en jij als klant hebt geen aparte bureaus nodig. We regelen alles onder 1 dak.

Bouwen

Als de designs goedgekeurd zijn start de bouw van de applicatie op maat. Onze developers zorgen ervoor dat jij snapt wat er gebouwd wordt. Steeds als er een onderdeel afgerond is betrekken we je daar bij. Als jij begrijpt hoe de oplossing in elkaar zit, kun je er straks ook veel beter mee werken!

Live gang en begeleiding

Zodra de applicatie klaar is kan deze gebruikt worden.  Natuurlijk zij wij daarbij betrokken. We zorgen ervoor dat het duidelijk is hoe de applicatie werkt, maar omdat je tijdens het bouwproces al zo betrokken was, weet je eigenlijk al precies hoe alles werkt.

Onderhoud

De digitale wereld staat nooit stil. Een groot cliché maar zo waar. Zodra er met de applicatie gewerkt wordt komen er vaak nieuwe ideeën naar boven om dingen nog makkelijker te maken. We zorgen ervoor dat we periodiek contact hebben om deze ideeën uit te werken en te integreren. Daarnaast zorgen we er periodiek voor dat alles veilig blijft en up-to-date is.