Robos Contract Furniture levert maatwerk meubilair aan de leisure industrie zoals Landal en Center Parcs en aan de grootste cruiseschepen ter wereld. Robos levert geen standaard meubilair, maar volledig op maat gemaakt meubilair, geheel naar wens van de klant. ‘We furnish your image’ is het motto van Robos. Dorine Dijsselhof is verantwoordelijk voor Marketing & Development bij Robos. In deze case vertelt zij over de voordelen van myrobos.nl en over het traject met Devtig.

“We maken veel meubilair op maat en daarom is een goede database heel erg belangrijk.”

Marketingmedewerker Dorine Dijsselhof

De vraag

Er moet een klantenomgeving worden gebouwd, in deze klantenomgeving moeten alle Robos producten en hun specificaties te vinden zijn. Klanten kunnen hier inspiratie op doen en nieuwe producten zoeken, maar ook toegang hebben tot een complete digitale catalogus van producten.

De oplossing

Het bouwen van een klantomgeving met meubilair op maat in een digitale database. In deze omgeving kunnen klanten speciaal op maat gemaakte meubels direct terugvinden en opnieuw bestellen.

Het resultaat

Op dit moment werken Devtig en Robos hard samen aan myrobos.nl 2.0. Dorine: “We maken veel meubilair op maat en daarom is een goede database heel erg belangrijk.” Voor de klanten van Robos is het een must om te weten welke producten, in welke uitvoering zoals stoffering en beitskleur, er nu uiteindelijk in hun opgeleverde schip of bungalows geplaatst is.

Een technicus die de vertaalslag maakt

“Heel fijn om te kunnen samenwerken met een technisch team die de vertaalslag naar de praktijk kan maken. Er wordt gedacht in oplossingen en ze denken zelf ook actief mee met ons doel.”

Marketingmedewerker Dorine Dijsselhof

Data indexeren

“Per ruimte brengen we in kaart welke meubilair er staat. Ook krijgen klanten toegang tot plattegronden van hun schepen of vakantiewoningen. Hier kunnen ze overheen scrollen en klikken op de meubels waarvan ze informatie nodig hebben. Alle info van het meubilair is er te vinden. Denk aan 3D-tekeningen, hoge resolutie foto’s, specificaties van stoffen, houtkleuren en ga zo maar door. De klant heeft alle informatie van de producten bij elkaar.”

Marketingmedewerker Dorine Dijsselhof

Oplossingen maak je mét de klant

Het team van Devtig is betrokken en betrouwbaar. Voor ons zijn dit dé voorwaarden voor het bouwen van kwalitatieve software op maat. We zijn tijdens het hele proces open en eerlijk. We nemen klanten vanaf het begin mee in het proces en daardoor wordt de techniek inzichtelijk en behapbaar. Het vinden van waardevolle oplossingen voor belangrijke vraagstukken geeft ons een kick!

Bekijk onze aanpak
Maak een afspraak